Aankondiging seizoen 2017-2018

Voor het derde seizoen op rij worden er drie verrassende concerten georganiseerd in de Dorpskerk te Leimuiden. Het ijzersterke format van een optredend ensemble èn een solist kon ook voor de programmering van dit seizoen vastgehouden worden. Er zijn nieuwe musici en nog nooit eerder in de Dorpskerk gehoorde instrumenten te verwelkomen. Het succes van vorige uitvoeringen heeft ook een paar bekenden van vorige concerten kunnen verleiden om opnieuw in Leimuiden op te komen treden. Het eerste concert is op 5 november. Alle concerten beginnen weer om 13.00 uur waarbij u vanaf 12.30 uur al welkom bent voor de koffie die dan klaar staat. In De Ontmoeting en de Kloostergang zullen bij elk concert werken geëxposeerd worden van regionale kunstenaars en hun leerlingen.

Bekijk HIER het volledige programma.

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2017-2018. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.