Dorpskerkconcert op 5 november met Treeo HOUT en klavecinist Leonardo Valiente

Op 5 november 2017 start alweer een kersvers nieuw seizoen van bijzondere concerten in de Dorpskerk in Leimuiden. De concerten staan ook dit derde seizoen weer garant voor onverwachte combinaties en verrassende programma’s. In het eerste concert van dit seizoen brengt het jonge trio houtblazers, Treeo HOUT, vooral nieuwe muziek. Hun opleiding bij het Nederlands Blazers Ensemble staat er borg voor dat deze muziek de luisteraars op een sprankelende manier zal overvallen. Naast dit nog weinig gehoorde repertoire zullen ze ook bekende stukken en stijlen voor het voetlicht brengen.
De muziek van de solist, de Uruguayaanse Klavecinist Leonardo Valiente, zal veel herkenbaarder zijn, al is een klavecimbel in de dorpskerk een uniek en hier nog nooit gehoord instrument. Hij zal oudere muziek spelen van onder andere de Nederlandse componist Sweelinck en van C. Ph. E. Bach. Zo belooft het een concert van uitersten te worden.

Aanvang 13:00, koffie vanaf 12:30. Kaarten à €10,- (kinderen €5,-) zijn te koop bij de Gemakswinkel in Leimuiden of aan de deur zolang de voorraad strekt.

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2017-2018. Bookmark de permalink.

Een reactie op Dorpskerkconcert op 5 november met Treeo HOUT en klavecinist Leonardo Valiente

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.