Aanstaande zaterdag zomers concert, ook bij slecht weer!

Geniet van een zwoele zomeravond met prachtige livemuziek! Op zaterdag 22 juni om 19:30 uur organiseren Mavileo en het comité van de Dorpskerkconcerten Leimuiden een openluchtconcert op het plein naast de Dorpskerk in Leimuiden.

Het internationaal bekende jazztrio ‘The Ghost, the King and I’, onder leiding van Rob van Bavel, en Drumfanfare Mavileo, onder leiding van Wim van Klink, zorgen voor een avond vol muzikale hoogtepunten. Het trio speelt muziek van George Gershwin, terwijl Mavileo optreedt als Bigband.

Bij slecht weer wordt het concert verplaatst naar De Ontmoeting, zodat het evenement gegarandeerd doorgaat. Het concert is vrij toegankelijk en een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2024-2025. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.