Nieuw seizoen Dorpskerkoncerten op komst

We zijn verheugd om het nieuwe seizoen van de Dorpskerkconcerten in Leimuiden aan te kondigen! Dit seizoen belooft weer een muzikale reis vol prachtige klanken en artistieke ontmoetingen. Er zijn drie concerten: 12 november, 28 januari, en 24 maart.

12 november 2023 – Het Mendelssohn Trio
Laat je betoveren door de muziek van Tsjaikovski, Smetana en Piazolla, uitgevoerd door het getalenteerde Mendelssohn Trio. Robert Cekov (viool), Fiona Hutubessy-Watson (cello), en Mark van der Feen (piano) nemen je mee op een reis door de wereld van klassieke en hedendaagse composities. Bovendien kun je in de Ontmoeting genieten van de kunstwerken van Anna-Art tot medio december, waarin dieren en landschappen tot leven komen door haar unieke gebruik van acryl, H2oil, zand en papier.

28 januari 2024 – Martin Boek (gitaar) en Wim van Klink (hobo)
Twee oude bekenden, Martin Boek en Wim van Klink, brengen een betoverende uitvoering met gitaar en hobo. Laat je meeslepen door hun meesterschap en passie voor muziek.

24 maart 2024 – Ensemble En Garde
Het Ensemble En Garde, bestaande uit Marjola Uitendaal (hobo), Ingrid Slangen (klarinet), Moud van Daal (fagot) en Henk van Dijk (piano), brengt een prachtige uitvoering die de harmonie en veelzijdigheid van kamermuziek viert.

Waar en wanneer?
Deze concerten vinden plaats in de Dorpskerk in Leimuiden op 12 november, 28 januari en 24 maart, allemaal om 13:00 uur. Kom al om 12:30 uur voor een kopje koffie en een gezellige start. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €12,50 (kinderen €5,-) bij de Gemakswinkel en aan de deur. Na afloop nodigen we je uit om samen met andere muziekliefhebbers en de musici te genieten van een drankje en fijne gesprekken. Mis deze muzikale belevenissen en artistieke ontmoetingen niet!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.