Mooie afsluiting van het seizoen

Op zondag 19 maart speelden Eva van Schaik, Sophie van Dijk en Els van der Weij in de Dorpskerk bij het laatste concert van het seizoen. De drie musici brachten een verrassend programma dat uiteenliep van Bach tot jazz.

Hoewel harp saxofoon en cello normaliter geen veelgeziene combinatie is wisten de instrumenten elkaar goed aan te vullen en te versterken. Hoogtepunten van het concert was het spectacualaire moderne stuk Julie-O gecomponeerd door de Amerikaanse componist en cellist Mark Summer en de traditionele klezmermuziek die door de saxofoon op een wonderlijke wijze tot leven werd gebracht.

Na afloop van het concert werd lid van het organiserend comité Martin Boek bedankt voor zijn diensten in de afgelopen jaren. Door zijn verhuizing is hij helaas genoodzaakt zijn taken neer te leggen. Martin sprak het vertrouwen uit dat er ook in de toekomst nog vele mooie concerten zullen volgen.

Dit was het laatste concert van dit seizoen. Het volgende concert is in november van dit jaar.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.