Dorpskerkconcerten openen met pianotrio

Op 12 november 2023 is het eerste concert van het nieuwe seizoen Dorpskerkconcerten. Het eerste concert wordt gegeven door het Mendelssohn Trio. Tijdens dit concert worden de werken van Tsjaikovski, Smetana en Piazolla tot leven gebracht.

Fiona Hutubessy-Watson, de cellist, heeft een rijk muzikaal verleden. Geboren in Engeland, ontving ze op jonge leeftijd een studiebeurs voor ‘The Royal Academy of Music’ in Londen. Ze trad op in prestigieuze locaties zoals de Royal Albert Hall en tourde in Israël en de Verenigde Staten. Fiona heeft ook bijgedragen aan talloze CD-opnames en is bekend als cellist bij het Mulder Consort en het Hineni Symfonie Orkest.

De virtuoze violist Robert Cekov begon zijn muzikale carrière in voormalig Joegoslavië en heeft indrukwekkende prijzen en lof ontvangen. Na zijn conservatoriumopleiding voltooide hij vele masterclasses en trad hij op in recitals en als solist met orkesten in verschillende muziekfestivals.

Mark van der Feen, de pianist, is een muzikale duizendpoot. Als afgestudeerde van het Conservatorium van Amsterdam combineert hij klassieke muziek en jazz in zijn pianoconcerten. Hij heeft opgetreden met gerenommeerde musici en won verschillende prijzen in internationale piano-competities.

Mis deze bijzondere muzikale ervaring niet! Kaarten zijn verkrijgbaar voor €12,50 (kinderen €5,-) bij de Gemakswinkel in Leimuiden of aan de deur (zolang de voorraad strekt). Het concert begint om 13:00 uur, maar zorg ervoor dat je er op tijd bent om een plekje te bemachtigen en je te laten betoveren door deze getalenteerde musici.

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2023-2024. Bookmark de permalink.

Een reactie op Dorpskerkconcerten openen met pianotrio

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.