Programma seizoen 2018-2019 bekend

Voor het seizoen 2018-2019 is het het organiserend comité weer gelukt om drie sprankelende concerten te organiseren waar iedere muziekliefhebber uit Leimuiden en omgeving naar uitkijkt. Het bekende concept, waarbij concerten bestaan uit de optreden van een ensemble en een solist, blijft ook dit seizoen weer bestaan. Hierdoor kan de bezoeker voor het vierde seizoen op rij weer afwisselende en verassende concerten verwachten. Ook de kwaliteit van de musici is dit jaar weer uitermate hoog. Zo spelen ze bij bekende orkesten als het Ballet Orkest en Sinfonia Rotterdam, hebben ze onlangs nog opgetreden op het Grachtenfestival in Amsterdam of waren ze finalist bij het Prinses Christina-Concours.
Het eerste concert op 11 november wordt verzorgd door Ensemble Mescolare bestaande uit Stephanie Francke (sopraan- en altsax), Ilse Bies (alt- en tenorsax), Junior Huigen (tenortrombone) en Jesse van der Ham (bas- en contrabastrombone). Als solist marimbaspeler Martijn Boom optreden.
Het tweede concert op 27 januari zal gegeven worden door Trio En Garde uit Alphen aan den Rijn bestaande uit Marjola Uitendaal (hobo), Ingrid Slangen (klarinet) en Maud van Daal (fagot). Als solist zal gitarist Martin Boek, een van de huismusici van de Dorpskerkconcerten, optreden.
Voor het derde en laatste concert op 24 maart zal de Dorpskerk worden voorzien van een vleugel. Optreden zal dan pianiste Oksana Polman samen met violiste Anne van Eck.
Het organiserend comité hoopt u ook dit jaar weer te mogen verwelkomen in de Dorpskerk van Leimuiden. Ook dit seizoen beginnen de concerten om 13:00. Koffie staat klaar vanaf 12:30. Na afloop is er de mogelijkheid om na te praten met de musici onder het genot van een drankje. Kaarten a 10 euro (kinderen 5 euro) zijn te verkrijgen bij de Gemakswinkel in Leimuiden.

Klik voor een uitgebreidere beschrijving van het programma op het kopje ‘programma’ bovenaan de pagina.

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2018-2019. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.