Trio Kodama en jonge klarinettist in dorpskerk 26 januari

Na het vieren van het vijfjarig bestaan van de Dorpskerkconcerten met een uitverkocht jubileumconcert afgelopen november staat er alweer een nieuw bijzonder concert op het programma. Op zondag 26 januari staat Trio Kodama, bestaande uit drie strijkers van het Residentie Orkest, op het podium in de Dorpskerk. Zij spelen een afwisselend programma bestaande uit oude en nieuwe muziek; van Bach tot Poulenc.
De jonge klarinettist Bram Boesschen Hospers laat daarna bijna alle kleuren van de klarinet horen; van Bach op Bas-klarinet tot een bravoure-stuk van de moderne componist Scelsis op de gewone klarinet.
Gezamenlijk spelen ze tot slot een een klarinetkwartet uit de 19e eeuw.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie, Seizoen 2019-2020. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.