Programma seizoen 2019-2020 bekend

Voor het seizoen 2019-2020 is het het organiserend comité weer gelukt om drie sprankelende concerten te organiseren waar iedere muziekliefhebber uit Leimuiden en omgeving naar uitkijkt. Het bekende concept, waarbij concerten bestaan uit de optreden van een ensemble en een solist, blijft ook dit seizoen weer bestaan. Hierdoor kan de bezoeker voor het vierde seizoen op rij weer afwisselende en verassende concerten verwachten. Ook de kwaliteit van de musici is dit jaar weer uitermate hoog.

Het seizoen begint feestelijk op 10 november met een bijzonder concert ter ere van het eerste lustrum van de Dorpskerkconcerten. Het concert zal verzorgd worden door de leden van Het Acoordeontrio (Drieks Daams, Ton Krijger en Theo van der Hoorn), Kim Bosch (hobo), Martin Boek (gitaar), en Marcel Fuchs (piano). Het concert zal uit twee delen bestaan en zal dus ook langer zijn dan u van ons gewend bent. Het progamma zal vooral draaien rond de spectaculaire tango’s van Astor Piazolla.

Het tweede concert op 26 januari zal gegeven worden door Trio Kodama bestaande uit Momoko Noguchi, viool, Elisabeth Runge (altviool) en Mileva Fialova (cello). Alle drie de musici zijn leden van het Residentie orkest uit Den Haag. De solist van het concert is klarinettist Bram Boesschen Hospers.

Het derde en laatste concert van het seizoen is op 22 maart en zal worden geven door het Merwede trio aangevoerd door harpiste Sophie van Dijk die al voor de derde keer bij ons op het podium staat. Het trio bestaat verder uit Louise Berendsen (fluit) en Els van der Weij (saxofoon). De solist van het concert is de uit Rijnsaterwoude afkomstige cellist Reinier Regter.

U kunt de seizoensflyer HIER downloaden.

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2019-2020. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.