Jazz en Drumfanfare verbinden onder de avondzon

Gisteren traden Drumfanfare Mavileo en het jazztrio The Ghost the King and I op het plein voor de Dorpskerk op. Het was een prachtige avond met perfect weer. Met de ondergaande zon als achtergrond speelde Mavileo samen met het jazztrio muziek van onder andere George Gershwin, waardoor ongeveer honderdtwintig toeschouwers konden genieten van de livemuziek in de openlucht. Alleen een overvliegend vliegtuig verstoorde wist af en toe de harmonie van het moment te verstoren.

Het concert was een initiatief van Dorkskerkconcerten Leimuiden en Drumfanfare Mavileo. Zij zijn het Jazztrio The Ghost the King and I zeer dankbaar dat zij wilden spelen op deze avond. Wij kijken alweer uit naar de volgende keer.

 

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2024-2025. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.