Nieuw seizoen Dorpskerkconcerten start met marimba en blaasensemble

Op zondag 11 november opent het nieuwe seizoen van de Dorpskerkconcerten met het eerste concert; opnieuw met een verrassende solist en een jong ensemble.
De solist, Martijn Boom, was finalist van het Prinses Cristina Concours in 2013 en 2015 met zijn weergaloze spel op de marimba. Al vaker klonken er niet alledaagse instrumenten tijdens de concerten in Leimuiden. In vorige seizoenen klonken een klavecimbel, klassieke muziek op accordeon en authentieke Syrische instrumenten. Een slaginstrument als de marimba was nog nooit te gast in de dorpskerk.
Als ensemble treedt het kwartet Mescolare op, bestaande uit twee saxofoons en twee trombones. De klanken van deze instrumenten mengen geweldig in de stukken die op het programma staan; nieuwe stukken die de muzikale horizon van de toehoorders zeker zullen verbreden, maar ook vertrouwde, herkenbare muziek in een blazers-jasje. Meer informatie over de musici is HIER te vinden.
De kaarten voor dit concert zijn zoals gebruikelijk verkrijgbaar bij de Gemakswinkel in Leimuiden. Het concert begint om 13.00 uur en duurt ongeveer vijf kwartier. Vanaf 12:30 uur is er koffie.

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2018-2019. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.