Dorpskerkconcert met violiste en wereldberoemd organist

Op zondag 28 januari om 13.00 uur is het tweede concert in de serie in de dorpskerk van Leimuiden. Dat zal gegeven worden door de internationaal vermaarde organist Ton van Eck en zijn dochter, de violiste Anne van Eck.
De vaste organist van de Haarlemse Kathedraal zal een programma spelen dat normaal niet in de kerk gehoord wordt. Op het programma staan een Rhumba en een Cha cha cha origineel voor orgel geschreven en een Bossa Nova, allemaal van origine Zuid-Amerikaanse dansen. Anne zal samen met haar vader heel vertrouwde werken brengen van Corelli en een fantasia voor viool-solo.
Het vrij kleine orgel van de dorpskerk zal onder de handen van Ton van Eck volkomen anders klinken dan voor velen gewoon is. De verrassing die in elk concert in deze serie voor het publiek te vinden is, zal weer te horen zijn.
Kaarten voor het concert zijn, zoals altijd, weer verkrijgbaar zijn bij de Gemakswinkel aan de Nokweg en aan de deur voorafgaand aan het concert.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.