Nieuw seizoen Dorpskerkconcerten gepresenteerd

Na twee jaar noodgedwongen stilte presenteerd het organiserend comité Dorpskerkconcerten Leimuiden met trots een nieuw seizoen met mooie muziek. De concerten vinden plaats op 23 november, 22 januari en 19 maart. Het eerste concert wordt gegeven door het Accordeontrio en Martin Boek op gitaar. Het concert in januari wordt gegeven door Barokensemble Concerto Valiante onder leiding van klavecenist Leonardo Valiante. Het laatste concert van het seizoen wordt gegeven door de leden van het Merwede duo: Els van der Weij op saxofoon en harpiste Sophie van Dijk. Het Merwede duo zou al twee jaar geleden optreden, maar het concert werd vanwege corona helaas afgelast. Nu zijn zij toch te horen in de dorpskerk. Alle concerten starten om 13:00 en vinden plaats in de Dorpskerk van Leimuiden.

Het seizoen wordt voorafgegaan door een feestelijk openluchtoncert op 24 juni. Dit gratis concert word gegeven door drumfanfare Mavileo en celliste Fiona Watson. Het openluchtoncert, op het pleintje naast de Dorpskerk, start om 19:30 uur.

Een duidelijk overzicht van het seizoen? Download hier de seizoensflyer.

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2022-2023. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.