Dorpskerkconcerten Leimuiden vernieuwd met succesvol openluchtconcert

Na twee jaar van coronastilte werd er een nieuw Dorpskerkconcert georganiseerd, dit keer niet in de dorpskerk van Leimuiden, maar in de openlucht op het pleintje tussen de dorpskerk en de Ontmoeting. Op het opgebouwde podium speelden in de ondergaande zon drumfanfare Mavileo en celliste Fiona Watson. Het was voor het eerst dat er een soortgelijk openluchtconcert georganiseerd werd. De organisatie – het comité Dorpskerkconcerten Leimuiden en Mavileo – de musici en het publiek waren unaniem enthousiast. 

Het publiek kreeg op een toegankelijke wijze een programma te horen van bekende en onbekende muziek, van Bach tot filmmuziek van Morricone, waarbij drumfanfare Mavileo zich van een verrassende muzikale kant liet zien, ook in de samenwerking met de celliste.
De met muziek gevulde zomeravondlucht werd enkel verstoord door een overvliegend vliegtuig of een voorbijrazende scooter: allemaal onderdeel van de unieke ervaring die het openluchtconcert bracht. Na afloop van het concert, toen de avond al geslaagd was en het laatste deel van het podium werd opgeruimd, vielen de eerste regenbuien. 

De belangstelling voor het concert was groot en het pleintje naast de dorpskerk was al snel gevuld. Alle bezoekers kijken uit naar het eerste dorpskerkconcert van het nieuwe seizoen op 13 november. Het organiserend comité bedankt het kerkbestuur voor het gebruik van de locatie. 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.