Prinsengrachtconcert aan de Dorpsstraat

Dorpskerkconcerten Leimuiden en Drumfanfare Mavileo organiseren uniek openluchtconcert op vrijdag 24 juni 2022.

Na twee jaar coronastilte is er een nieuw seizoen Dorpskerkconcerten in aantocht. Om dit te vieren speelt Drumfanfare Mavileo op vrijdagavond 24 juni een bijzonder concert met medewerking van celliste Fiona Hutubessy-Watson. Het feestelijke concert wordt georganiseerd door het comité Dorpskerkconcerten Leimuiden samen met Drumfanfare Mavileo en vindt plaats in de openlucht; een echt Prinsengrachtconcert aan de Dorpsstraat in Leimuiden. Waar normaal de muziek tijdens de concerten klinkt ín de dorpskerk wordt er nu gespeeld op het pleintje naast de kerk. Wat is er nu mooier dan met muzikale klanken genieten van een warme zomeravond!

Drumfanfare Mavileo en celliste Fiona Hutubessy-Watson brengen een programma met bekende en onbekende muziek op een toegankelijke manier. Van Bach tot filmmuziek; precies de klanken die passen bij een mooie zomeravond.

De organisatie is afhankelijk van het weer. Kijk daarom voordat u op pad gaat even naar onze website, sociale media of de buienrader. Bij slecht weer gaat het concert niet door. Voor een flink aantal zitplaatsen wordt gezorgd.

Inloop met wat te drinken start vanaf 19:00 uur. Het concert begint om 19:30 uur. Toegang is gratis.

Dit bericht is geplaatst in Seizoen 2022-2023. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.